Сьогодні об 11:20 представники нашого ліцею взяли участь у прямому етері радіо «Культура (Суспільне)», а саме: Павлишина В.М., заступник директора з НВР, та Кулик Р.І., завідувач кафедри природничих дисциплін.
До радіотрансляції долучився заступник голови обласної ради В.Гончарук. І вкотре від представника влади ми почули, що ніхто не ліквідовує ліцей, а лише скорочується набір учнів на три класи і знищується три профілі. Нас постійно звинувачують у маніпуляції, цей етер не став винятком. Усім зрозуміло: якщо цього року нам рекомендують набрати два профілі, замість п’яти, то ліцей самоліквідується. Нам здається, самознищення ліцею за два-три роки – це і є мета обласної влади. Неправдивими є слова В.Гончарука про те, що Військовий ліцей державної прикордонної служби України орендує тільки приміщення, де раніше розміщувався Хмельницький обласний інститут післядипломної педагогічної освіти імені А. Назаренка, який до речі, примусово був виселений. Це не зовсім так. Усі приміщення, де знаходився ХОІППО ім. А.Назаренка, є власністю Хмельницького ліцею Хмельницької обласної ради.
У 2022 році Хмельницький ліцей Хмельницької обласної ради підписав договір оренди з Державним ліцеєм-інтернатом з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус» імені І.Г. Харитоненка, якому були передані приміщення звільнені ХОІППО ім. Назаренка та додатково ще дві аудиторії, а також два поверхи пансіону.
У 2023 році була підписана додаткова угода на оренду ще одного поверху пансіону та частину підвального приміщення.
Сьогодні Хмельницький ліцей Хмельницької обласної ради змушують підписати чергову угоду оренди на ще дві аудиторії і один поверх пансіону, що і призвело до появи рекомендації скоротити наш ліцей на три класи.
Так, у цьому році заклад не закривають, але підписання нової угоди і виконання рекомендації влади призведе до закриття нашого закладу.

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Back to top