Вітаємо наших ліцеїстів з перемогою!!!

Відбувся обласний відкритий фестиваль робототехніки
Інноваційний розвиток планети свідчить про те, що вже зовсім скоро професії ІТ-сфери, робототехніки займуть основне місце в життєдіяльності як планети, так і людини.
З метою запровадження наукових розробок, спрямованих на розвиток в учнівської молоді інтересу до інноваційної науково-технічної творчості, техніки та STEM-технологій, підготовки підростаючого покоління до життя у високотехнологічному конкурентному світі Хмельницьким обласним центром науково-технічної творчості учнівської молоді 21 грудня 2023 року був проведений обласний відкритий фестиваль робототехніки.
До участі у фестивалі долучилися вихованці гуртків робототехніки з Хмельницького професійного ліцею електроніки, Хмельницького ліцею II-III ступенів Хмельницької обласної ради, Комунального закладу загальної середньої освіти «Ліцей №2 Хмельницької міської ради», Кам’янець-Подільського Центру дитячої та юнацької творчості, Славутського ліцею Славутської міської ради, Опорного закладу Городоцький ліцей №2 Городоцької міської ради. Творчі проєкти було розглянуто у номінаціях: «Робототехніка», «Мікроконтролерна техніка», «Автоматичні пристрої керування» та «Роботи-андроїди».
Журі визначило переможців та відзначило складність вибору, адже усі проекти були гідні найкращих оцінок.

Поліщук Роман - І місце;
Франчук Денис - ІІ місце;
Крот Денис - ІІ місце;
Ігнатенко Іван - ІІІ місце

Додати коментар


Захисний код
Оновити

Back to top