Матеріально-технічне забезпечення ліцею
- Перегляди: 2702
№ | Назва показника | Усього | |
1 | Загальна площа всіх приміщень (кв. м) | 8131 | |
2 |
Кількість класних кімнат (уключаючи навчальні кабінети і лабораторії) |
26 | |
Їх площа (кв. м) | 1349 | ||
3 |
Кількість навчальних кабінетів |
||
Математики |
1 | ||
Фізики | 1 | ||
Хімії | 1 | ||
Географії | 1 | ||
Біології | 1 | ||
Української мови і літератури | 1 | ||
Інших мов і літератур національних меншин | 1 | ||
Іноземної мови | 2 | ||
Основ інформатики й обчислювальної техніки | 3 | ||
у |
встановлено комп’ютерних класів | 3 | |
обладнано робочих місць з комп’ютером | 45 | ||
них: |
у тому числі на яких використовується операційна система з відкритим кодом | 4 | |
4 |
Кількість комп’ютерів у закладі, усього |
185 | |
підключено до Iнтернету |
122 | ||
з них |
використовуються в управлінсько-господарській діяльності |
8 | |
у тому числі для ведення бібліотечного фонду |
1 | ||
крім того, кількість |
портативних комп’ютерів, ноутбуків, нетбуків |
13 | |
підключених до Iнтернету |
13 | ||
інтерактивних комплексів |
2 | ||
5 |
Кількість комп’ютерних програмних засобів навчання, |
30 | |
які використовуються у навчальному процесі |
|||
6 | Фізкультурна зала | 1 | |
7 | Басейн | 1 | |
8 | Опалення - центральне | ||
у тому числі з гарячою водою | 1 | ||
9 | Їдальня з гарячим харчуванням | 1 | |
число посадкових місць | 138 | ||
10 | Буфет з гарячим харчуванням | 1 | |
число посадкових місць | 30 | ||
11 | Кількість поверхів в основній будівлі закладу | 3 | |
12 | До якого поверху є безперешкодний доступ дітей-інвалідів | 1 | |
13 | Бібліотечний фонд | ||
Кількість книг, брошур, журналів (примірників) | 11633 | ||
у тому числі підручників для 10-11 класів | 7895 |